Välkommen hit.

Hej och välkommen hit! Vad underbart att du har hittat hit, till mig.

Jag är psykolog med ett brinnande intresse för relationer, anknytning, kontakt och hjärnans centrala roll i allt detta. Jag är lyckligt lottad I att mitt intresse för relationens viktiga roll i hur vi och våra barn mår, är så stöttat i den nyaste forskningen inom neurovetenskapen. Jag blir helt vild av glädje när jag läser om hur hjärnan fysiskt förändras och påverkas av de relationer vi och våra barn är.

Ända sedan jag kan minnas har jag varit nyfiken på och tänkt mycket på relationer. Jag trivs med att utforska min inre värld, förstå och, ibland, förändra. Med detta kommer ju en självklar nyfikenhet och intresse för andras värld och en vilja att kunna förstå hur andra känner och tänker.

Föräldraskapet är en otrolig och fantastisk resa. Aldrig kommer kärleken kännas så stark, glädjen så otrolig och lojaliteten så självklar. Men jag vet också att föräldraskapet är utmanande, uttröttande, förvirrande och vilseledande ibland. En berg-o-dalbana. Det är där jag kommer in.

Jag coachar och stödjer föräldrar i föräldraskapet, att bli och vara de föräldrar de verkligen vill vara. Att få leva efter sina egna värderingar, ge sina barn de man vet att de behöver och skapa en kontaktfylld familjemiljö där alla frodas är helt möjligt. Att stödja denna medvetna process är fantastiskt givande och roligt.

Jag håller retreats, föreläser och gör workshoppar runt om i Sverige. Dessutom så bjuder jag in underbara föreläsare från runt om i världen. Kolla in det här på evenemang sidan.

Kontakta mig på: louise@louisehallpsykolog.se eller 070 812 7199.